χόρδευμα: Difference between revisions
From LSJ
(Bailly1_5) |
(46) |
||
Line 18: | Line 18: | ||
{{bailly | {{bailly | ||
|btext=ατος (τό) :<br />andouille, boudin.<br />'''Étymologie:''' [[χορδεύω]]. | |btext=ατος (τό) :<br />andouille, boudin.<br />'''Étymologie:''' [[χορδεύω]]. | ||
}} | |||
{{grml | |||
|mltxt=-εύματος, τὸ, Α [[χορδεύω]]<br />το [[αποτέλεσμα]] του [[χορδεύω]]. | |||
}} | }} |
Revision as of 13:01, 29 September 2017
English (LSJ)
ατος, τό,
A sausage, blackpudding, Ar.Eq.315.
German (Pape)
[Seite 1364] τό, der Wurstdarm, die Wurst, Ar. Equ. 315.
Greek (Liddell-Scott)
χόρδευμα: τό, ἀλλᾶς, «λουκάνικον», Ἀριστοφ. Ἱππ. 315.
French (Bailly abrégé)
ατος (τό) :
andouille, boudin.
Étymologie: χορδεύω.
Greek Monolingual
-εύματος, τὸ, Α χορδεύω
το αποτέλεσμα του χορδεύω.